+386 41 423 727 info@sekirnikdesign.si

O podjetju

Smo mlado družinsko podjetje, ustanovljeno na prelomu stoletja, v letu 1999. Dejavnost smo pričeli v najetih prostorih z lastnimi stroji. Avgusta 2005 smo se preselili v svoje na novo zgrajene prostore. Nudimo celovito storitev od svetovanja, izris načrtov, do izdelave in montaže pohištva.

Od samega začetka je naš moto “IME KVALITETE” kar pomeni, da smo usmerjeni v izdelavo kakovostnih izdelkov, ter se držimo dogovorjenih rokov in želja naročnikov. Strmimo za čim večji uspeh in čim boljše rezultate našega dela, predvsem pa za zadovoljstvo naših strank.

delavnica

NAŠE POSLANSTVO

Naše poslanstvo je, da prenesemo energijo narave v vaše življenje.

Drevesa se gibljejo v vetru, uživajo v svetlobi sonca, srkajo vodo, hranijo se z hranilnimi snovmi iz zemlje, dihajo … in zato tudi mi vdihujemo čist, svež zrak, bogat z kisikom. Če prislonimo uho in zapremo oči na drevesno deblo slišimo zvok, ki zavibrira v naših celicah. Takrat, ko zavonjamo sveže vonje dreves, pa občutimo energijo, ki nas dvigne na višjo raven.

Zatorej najdite prijatelja v gozdu, v drevju, v lesu, v naših izdelkih …

Zaživite z njimi, zadihajte z njihovo energijo, kisik, ki ga dobimo od drevja, prenesimo v svoje bivalno okolje, začutimo, da je les res živ, da nam daje tisto energijo, toplino, ki je ne dobimo od nobenega drugega materiala.

Z našo osebno noto, našo pozitivno energijo, našo izdelavo, z prijaznim in s spoštljivim svetovanjem, ter seveda vašimi željami dajemo to pozitivo tudi pohištvu in opremi, ki bo živela z vami, ki vam bo vedno znova pričarala nasmeh na vaš obraz, ker se boste dobro počutili tam kjer ste doma, kjer se dogaja vaše življenje.

In, ker smo mi vsi energija in vse okoli, kar nas obdaja je energija z osebnim pristopom stremimo za tem, da so naši izdelki, izdelki s pozitivnimi vibracijami, ki pridejo od živega drevesa, preko različnih predelav in obdelav do vas.

SEKIRNIK DESIGN d.o.o.

Velike Rodne 30c

3250 Rogaška Slatina

m: +386 41 423 727

info@sekirnikdesign.si

Skype: mizarstvosekirnik

Pin It on Pinterest

Share This